Odsouzen ke svobodě - POZOR ZRUšeno
Divadlo Demago

Odsouzen ke svobodě - POZOR ZRUšeno

PŘEDSTAVENÍ ZRUŠENO!
Je nám líto, ale z technických důvodů musíme bohužel dnešní představení zrušit. Vstupenky zakoupené v hotovosti můžete vracet na pokladně Komedie nebo do 14 dnů na centrální pokladně Městských divadel pražských. Pro vrácení online vstupenek prosím pište na rezervace@m-d-p.cz.
Účinkuje: Jiří Maryško, Jan Morávek a Hendy Witanto

Improvizace vychází z momentální souhry performera Jiřího Maryška, instrumentalisty a mistra světel. Žánry se mísí, atmosféry houstnou. Je to, jako když kaligraf máchá štětcem namočeným v saké…dN

Jiří Maryško o improvizaci:
Demagu není a nejspíš ani nikdy nebude nic svaté, protože hlavní představitel nebo spíš postava, ve kterou se v Demagu transformuju, je moje nejzlejší podvědomí. Je to taková zle upřímná, zkroucená, pokřivená postava odněkud z půdy, která sleduje svět vikýřovým okýnkem a k těm obrázkům, co z něj vidí, si vymýšlí nové souvislosti.
Ten proces se podobá automatickému psaní. Nejvíc mě inspiroval Vladimír Boudník a jeho explosionalismus. Poškodil grafickou matrici tím, že do ní obtiskl nářadí, špony a železný předměty, který měl po ruce, natřel to barvou, otiskl na papír a pak teprve z fragmentů na papíře četl a vytvářel jednotlivé příběhy. A takhle by mělo vypadat i Demago – rozkuchat Hamleta, půjčit si do něj pár panďuláků z Lidovýho domu, dát tam špetku přírodní katastrofy z minulých dní, gram Štěpánky Haničincový a na špičku nože holokaustu. Pak se z toho uvaří jedovatá písmenková polívka. Ale v anotaci vždy píšeme, že z řečeného nelze nic brát zcela vážně!
 

Fotogalerie

Odsouzen ke svobodě - POZOR ZRUšeno

Obsazení

Tvůrčí tým

Odsouzen ke svobodě - POZOR ZRUšeno

A co dál...

ABC

Hamlet

William Shakespeare
Tragédie myšlení a činu, kde si lež hraje na pravdu, zrádci na přátele a vrah na dobrého vládce.
22.5. 19.00 ABC
Od 180 Kč do 350 Kč

11.6. 19.00 ABC
Od 180 Kč do 350 Kč
ABC

Revizor

Nikolaj Vasiljevič Gogol
Taky vám slova audit a finanční kontrola zrychlují tep? A co třeba revize? A Revizor? Ten náš – REVIZOR ON ICE! – vám polechtá bránice. A možná opotí pleš. Nebo posune tupé?
2.6. 19.00 ABC
Od 180 Kč do 350 Kč
ABC

Zítra swing bude zníti všude

Martin Vačkář , Ondřej Havelka
Hudební komedie z poválečné swingující Prahy s orchestrem Melody Makers.
6.5. 19.00 ABC
Od 200 Kč do 490 Kč

31.5. 19.00 ABC
Od 200 Kč do 490 Kč

7.6. 19.00 ABC
Od 200 Kč do 490 Kč