Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích

Vzhlédni, velké dílo začíná! Soubor a interiéry na nových fotografiích

Připravili jsme pro vás designový katalog fotografií našeho souboru. Umělecké portréty zachycují herce v divadelních interiérech a originálně propojují soubor Městských divadel pražských s pohledem do zákulisí. Pojďte také nahlédnout!
 
Připravili jsme pro vás designový katalog fotografií našeho souboru ve spolupráci s Michaelou Karásek Čejkovou, Fotografkou roku 2019. Umělecké portréty zachycují herce v divadelních interiérech a originálně propojují soubor Městských divadel pražských s osobitým pohledem do zákulisí. Pojďte také nahlédnout!

 
Prostřednictvím katalogu fotografií bychom vám chtěli představit náš aktuální soubor pro sezónu 2020/21 a dali možnost podívat se do míst, kam se běžný divák jen tak nedostane.

Pro spolupráci jsme oslovili Michaelu Karásek Čejkovou, čerstvou držitelku ceny Czech Grand Design v kategorii Fotograf roku 2019,  které se podařilo propojit a zrealizovat všechny naše požadavky a zároveň do fotografií vložit kus sebe. Michaela si poctivě prošla všechny tři naše scény a pro každého herce ze souboru našla jedinečné osobité místo, na kterém ho nafotila. Spolu s originálním pohledem na herecký soubor jsou tak nové fotky i průvodcem po zákulisí divadel ABC, Rokoko a Komedie.

Svěží spojení divadelního umění a moderní portrétní fotografie je inspirované berlínským stylem. Jemná stylizace, divadelnost, osobitost a silný fotografický rukopis jsme zvolili proto, aby se portréty dobře doplňovaly s naším vizuálním stylem. Reálné prostory a zákoutí se na fotografiích propojují s konkrétními osobnostmi jednotlivých herců.

Všechny fotografie si budete moci prohlédnout po znovuotevření divadel ve foyer divadla ABC nebo v tištěné verzi. Pro 10 z vás jsme připravili také speciální verzi katalogů s podpisy herců, jejímž zakoupením spolu s dárkovým poukazem máte příležitost podpořit divadla v aktuální obtížné situaci.
Online verzi katalogu si už nyní můžete prohlédnout ZDE.

Nebo si pusťte naše video na YouTube a nezapomeňte se přihlásit k odběru novinek!