MÚZY V EXILU, CO NEJMÉNĚ SLOV A SCÉNOGRAF MARTIN CHOCHOLOUŠEK!

MÚZY V EXILU, CO NEJMÉNĚ SLOV A SCÉNOGRAF MARTIN CHOCHOLOUŠEK!

Právě vychází pvní číslo této sezony našeho časopisu Moderní divadlo. Co všechno se v něm dočtete? 
V novém čísle našeho časopisu se můžete těšit na rozhovor se scénografem Martinem Chocholouškem, kterého vyzpovídala šéfredaktorka Lenka Dombrovská.

V literárním zápisníku vám Jana Šrámková, spoluautorka nové inscenace Tak tiše až, představí, jak se píše a opouští libreto a v rozhovoru Borise Klepala vám další spoluautor a autor hudby Tak tiše až  Slavomír Hořínka prozradí, proč si vybral ke zpracování právě toto téma a nakolik je autobiografické.

Esej Jakuba Jirsy se v tomto čísle zabývá svobodou a Archiv jsme věnovali slavnému manželství Stelly Zázvorkové a Miloše Kopeckého.

I tentokrát jsme vyhradili stránky pro Zahraniční kontext, který představí speciální audiowalk Rizni / Různi lidé ukrajinského divadla uzahvati. Celá audio procházka se odehrává v běžném provozu na Hlavním nádraží v Praze a vstupenky si můžete koupit na 10. a 11. září ZDE.

Nově vás zveme také k přečtení Literárního teritoria, nebo k navštívení výstavy Práce od Leoše Suchana. Vernisáž s doprovodným koncertem bude 9. září v Komedii. Výstava potrvá až do konce listopadu. 

Líbí se vám náš časopis?
Chcete mít jistotu, že vám nové číslo neuteče?
Přihlaste se k elektronickému ODBĚRU a my vám jej zašleme na váš e-mail.
Stahovat zdarma a číst online můžete ZDE.