Geniální Vánoce s MDP

Geniální Vánoce s MDP

Nevíte, co pořídit blízkým pod stromeček? Stresuje vás všudypřítomná výzdoba a přátelé mluvící o tom, že už mají nakoupené dárky, zatímco vás zatím ani neosvítila inspirace? Darujte svým milovaným divadelní zážitek.

Městská divadla pražská nabízí dárkové poukazy nebo různé druhy předplatného.

Dárkové poukazy v různých hodnotách slouží jako předplacené vstupenky pro dvě osoby na libovolné představení z repertoáru MDP. Konkrétní titul i datum si obdarovaný může vybrat sám na základě programové nabídky.

Pokud jsou vaši známí divadelní nadšenci a lístky na jedno představení jsou pro ně málo, můžete je obdarovat předplatným. Na výběr je mezi Volným a Výběrovým. Volné předplatné umožňuje návštěvu čtyř představení se základním vstupným, které si můžete sami vybrat. V případě, že byste v jeho rámci chtěli zavítat na dražší titul, je nutný doplatek. Výběrové předplatné zahrnuje sedm titulů kombinujících novinky s divácky dlouhodobě oblíbenými inscenacemi. Pro rok 2024 byly vybrány Komedie Jack staví dům, Soused, Prasklej svět, Revizor, Lazarus, Jak se vám líbí a Vím, že víš, že vím.

Poukazy i předplatné zakoupíte osobně na Centrální pokladně MDP, online nebo se můžete obrátit na naše obchodní oddělení na tel. 222 996 114.