Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky! Designový porcelán a další novinky!

Designový porcelán a další novinky!

Máte rádi naše divadla a rádi byste si od nás odnesli i víc než jen nezapomenutelný zážitek? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Připravili jsme totiž novou kolekci dárkových předmětů. Můžete si koupit designový porcelán z dílny předního českého designéra Jiřího Pelcla nebo recyklovaný zápisník od Papelote, a to není všechno.

Užíváte si rádi chvíle klidu s teplým nápojem? Jste spíše tým káva, nebo naopak nedáte dopustit na kvalitní čaj? Bez ohledu na vaše preference můžete využít našich nových hrnků. Máme pro vás jeden větší o objemu 290 ml a jeden menší, zhruba poloviční. Oba pochází z dílny českého designéra Jiřího Pelcla, vyznačují se čistými liniemi tvarů i jednoduchou černobílou barevností. Větší hrnek je uvnitř černě stříkaný, menší je čistě bílý a oba jsou u horního okraje zdobené osobitou typografií Městských divadel pražských. A protože šálek bez podšálku je jako nahý, máme pro vás i ten. Náš podšálek je vyroben ve tvaru mističky, takže ho můžete použít pod hrnek, ale také samostatně, třeba na nějaké drobné zobání. Rovněž se jedná o design Jiřího Pelcla, který je vkusně doplněn logem Městských divadel pražských.

Když už originální šálky, pak i něco speciálního do nich. Pro čajové i kávové nadšence máme limitovanou divadelní edici. Zrnková kávová směs Dejavu se vyznačuje nízkou kyselostí a sladkými tóny čokolády a anýzu, navíc je vhodná pro široký způsob využití od french pressu po kávovar. Sypaný BIO jasmínový čaj nabízí jen ty nejkvalitnější lístky zeleného čaje ovoněné květy jasmínu a jemnou svěží chuť. Obojí pro vás balíme ve spolupráci s pražírnou mamacoffee, která odebírá plodiny přímo od pěstitelů a zpracovává je v duchu fair trade.

Sršíte nápady a rádi si je poznamenáváte, jen občas nemáte kam a čím? Připravili jsme stylový zápisník v kapesní velikosti A6, který se pohodlně vejde do každé kabelky nebo batohu a poskytne vám prostor pro všechny vaše myšlenky. Je z kvalitního recyklovaného papíru a díky pevnějším deskám odolný vůči poničení. V designu Městských divadel pražských jej pro nás vytváří Papelote. Zápisník můžete doplnit dvoubarevnou obyčejnou tužkou průměrné tvrdosti HB, která umožňuje pohodlné psaní i kreslení. Je máčená do tekuté barvy, což jí dodává její unikátní design. I tužky pocházejí od lokálního českého výrobce Voaly.

Naše úvahy při vytváření této ojedinělé sady předmětů se řídily tím, co všechno se dá dát na jídelní stůl, aniž by to tam překáželo nebo působilo nepatřičně. Ve spolupráci s několika českými firmami jsme nakonec vytvořili kolekci sedmi dárkových kusů, které jsou vyráběny lokálně a s úctou k hodnotě vybraných materiálů i lidské práce. Kolekce se navíc bude dále rozrůstat, takže si ji můžete pravidelně doplňovat.