Tomáš
Weisser

Herec
Tomáš Weisser
V roce 2021 dokončuje studium činoherního herectví na pražské DAMU. Ve školním divadle DISK absolvoval například v roli Prospera v Shakespearově Bouři (režie Viktorie Čermáková), jako Nikolaj Trilecký v Čechovově Platonovovi (režie Jakub Korčák) nebo v Digitálním podzemí Kryštofa Pavelky v režii Evy Salzmannové, které je od podzimu 2021 na repertoáru divadla Komedie. Během studia účinkoval také ve dvou inscenacích generačního divadelního souboru Distheatranz. Spolupracoval i se studenty pražské FAMU či písecké FAMO.

Aktuální role

ABC

Geniální přítelkyně

ELENA FERRANTE, APRIL DE ANGELIS
Divadelní adaptace světového bestselleru. Padesátá léta dvacátého století, neapolská periférie a dvě děvčátka, která si slíbí přátelství na život a na smrt.
ABC

Hamlet

William Shakespeare
Tragédie myšlení a činu, kde si lež hraje na pravdu, zrádci na přátele a vrah na dobrého vládce.
Komedie
Noční můra, nebo krásný sen? Klasika sci-fi žánru poprvé na českém jevišti.
Rokoko

Marat + Sade

Peter Weiss, Michal Pavlíček
Nahlédněte spolu s námi v atraktivní formě divadla na divadle za mříže blázince i vlastní duše – kdo v tom bude hrát, těší se celá Paříž…
ABC

Petr Pan

James M. Barrie, David Drábek
Výprava světem fantazie pro všechny, kteří odmítají vyrůst.
Rokoko

Prasklej svět

Roland Schimmelpfennig
V luxusní vile daleko za městem a daleko od mobilního signálu uspořádá milionářský pár večírek pro mladé progresivní umělce. Pravé šampaňské, ústřice a nepředvídatelná konverzace dvou párů z neslučitelných světů. Diagnóza naší doby od jednoho z nejhranějších současných německých dramatiků.

We can be heroes just for one day.

D. Bowie, E. Walsh

Lazarus